Op zoek naar in het poppenhuis?

in het poppenhuis
onder.
Welkom op de site van Het Poppenhuis
Home.
De belangstelling was groot en we gaan door met het ontwikkelen van nog meer nieuwe originele meubeltjes om zelf in elkaar te zetten. Voor het complete overzicht IRIGINALS kunt u klikken op onderstaand logo. Deze eerste serie is geïnspireerd door een bekende televisieserie over een schooltje op de prairie. en zal bij velen van u een warm gevoel van herkenning oproepen. Naast het schoolgebouw zelf zijn alle meubeltjes te koop als pakketjes om zelf in elkaar te zetten. De beertjes in de klas komen uit mijn privé collectie. Het schoolklasje op de prairie van IRIGINALS. De meubeltjes uit het schooltje die als zelfbouw pakketjes te verkrijgen zijn.
Nacht in het poppenhuis. Wonen in het klein Gemeentemuseum.
Wonen in het klein. In deze museumles worden de kinderen meegenomen in een spannend verhaal. Aan de hand van het 18e-eeuwse poppenhuis en het kinderkunstboek Nacht in het poppenhuis duiken we het verleden in. Nacht in het poppenhuis. Wonen in het klein. Vroeger en nu worden met elkaar vergeleken. Wat voor soort kamers zijn er in huis en welke voorwerpen horen daarbij? Hoe woonden en leefden mensen toen? De kinderen worden tijdens de les geprikkeld dit te onderzoeken. Tijdens de les richten de kinderen ook zelf poppenhuizen in waarna er ook nog even fijn gespeeld kan worden zodat kinderen al die verschillende kamers in huis echt kunnen beleven. Kunstzinnige oriëntatie Nederlands Oriëntatie op jezelf en de wereld. De leerlingen leren begrippen rond de themas wonen vroeger nu.
In het poppenhuis workshops.
Laat anderen ook weten dat je je hier gratis kan inschrijven! In het poppenhuis workshops 2016. Maak van elke dag een fantastische dag begin vandaag! Wij maken gebruik van cookies.

Contacteer ons