Meer resultaten voor poppenhuizen

poppenhuizen
Poppenhuizen Kunstwerken Ontdek de collectie Rijksmuseum.
Poppenhuis van Petronella Oortman. Poppenhuis van Petronella Dunois. Het Rijksmuseum bezit drie poppenhuizen die een goed beeld geven van de vroegere inrichting van chique woonhuizen. Het bekendste poppenhuis is dat van Petronella Oortman een rijke Amsterdamse dame. Poppenhuizen waren in de 17de eeuw namelijk geen kinderspeelgoed maar de liefhebberij van een volwassen vrouw vergelijkbaar met het kunstkabinet van een heer. Bijzonder aan het poppenhuis van Petronella Oortman is dat alle onderdelen precies op maat zijn gemaakt op dezelfde manier en in hetzelfde materiaal als hun voorbeelden in het groot.
Verspaget Poppenhuizen.
Verspaget Poppenhuizen Eindhoven.
KLEIN! Poppen en Poppenhuizen in Huis Van Gijn.
Poppen poppenhuizen in Huis Van Gijn. 3 juli 2015 t/m Eind juni 2016. Tapijten zo groot als luciferdoosjes bedden die in je handpalm passen en theekopjes kleiner dan een overhemdknoopje. In Huis Van Gijn stap je een kleine wereld binnen. In de expositie KLEIN! staan poppen en poppenhuizen centraal. Een tentoonstelling met kleinigheden die bijzonder realistisch zijn. Speelgoed voor grote mensen met een kinderhart of voor kinderen die graag groot willen zijn. Gluur in de kasten luister naar verhalen. Beleef een unieke collectie speelgoed voor welgestelde meisjes en dames van weleer.
Poppenhuizen Kunstwerken Rijksstudio Rijksmuseum.
Kinderen klas of groep. Rijksstudio duik in de collectie. Het Rijksmuseum bezit drie poppenhuizen die een goed beeld geven van de vroegere inrichting van chique woonhuizen. Het bekendste poppenhuis is dat van Petronella Oortman een rijke Amsterdamse dame. Poppenhuizen waren in de 17de eeuw namelijk geen kinderspeelgoed maar de liefhebberij van een volwassen vrouw vergelijkbaar met het kunstkabinet van een heer. Bijzonder aan het poppenhuis van Petronella Oortman is dat alle onderdelen precies op maat zijn gemaakt op dezelfde manier en in hetzelfde materiaal als hun voorbeelden in het groot.
Poppenhuis en miniaturen Ruimste aanbod bij HBMonique.nl.
Aan de hobby poppenhuizen en miniaturen kun je vele uren hobbyplezier kwijt. Hobbyboutique Monique is de winkel voor het kopen van al uw poppenhuis miniaturen. We zijn gespecialiseerd in alles voor het poppenhuis. In onze webwinkel vindt u een ruime collectie van bijna 5000 artikelen aan poppenhuizen en miniaturen. Wij leveren poppenhuis / miniaturen in diverse schalen 112 en 124. Alle materialen om het poppenhuis compleet in te richten zijn bij ons verkrijgbaar. In onze winkel in Enschede die 6 dagen per week geopend is kun je terecht voor deskundig advies. We hebben een ruim assortiment op voorraad.
Maupertuus Pommerijntje poppenhuizen miniaturen en houten speelgoed hobby webwinkel.
De webwinkel van Maupertuus en pommerijntje poppenhuizen miniaturen en houten speelgoed.
CreaTuren de winkel voor poppenhuizen en miniaturen.
CreaTuren de winkel en webshop voor poppenhuizen en miniaturen in Poortugaal nabij Rotterdam.
Aanbiedingen My blog.
Zijn ze dit nu? Ze verwachtten kennelijk een of meerdere kabinetkasten zoals ze gezien hebben in een museum of in een boek. Ook in Dokkum en in Leeuwarden staan antieke poppenhuizen en ook zulke poppenhuizen heb ik niet. Maar ik werd wel stevig met mijn neus op de feiten gedrukt dat er verschillende soorten poppenhuizen bestaan. Allereerst natuurlijk de poppenhuizen uit de 17e eeuw. Prachtige kabinetkasten waarin zich achter glasdeuren poppenkamers met kostbare miniaturen ingericht bevinden. Het meubilair was vaak van zilver en voor het maken van schilderijen en andere snuisterijen werden vaak beroemde kunstenaars uitgenodigd. Deze huizen kostten indertijd al een vermogen laat staan dat je er anno nu nog een zou kunnen kopen.
Poppenhuizen Miniaturen Poppenhuizen Miniaturen het tijdschrift voor miniatuur.
Een beurs voor jong en oud! Gepubliceerd op 26 september 2016 door Redactie. In het weekend van 8 9 oktober ben je van harte welkom op de Poppenhuizen Poppen Miniaturenbeurs. In het weekend van 8 9 oktober ben je van harte welkom op de Poppenhuizen Poppen Miniaturenbeurs. Het Grootste Poppenhuis van Nederland in het Drents Museum. Gepubliceerd op 20 september 2016 door Redactie. Het Poppenhuis brengt je naar het Drenthe van de 18de eeuw. Een tijd waarin pruiken in de. Het Poppenhuis brengt je naar het Drenthe van de 18de eeuw. Een tijd waarin pruiken in de.
Poppenhuizen op maat miniaturen.
We houden u op de hoogte! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van exclusieve replica's kopieƫnvan bestaande objecten op schaal. Zoals meubelen huizen etc. Willekeurig welke schaal maat u wenst. Wij repareren of renoveren ook bestaande poppenhuizen naar uw specifieke wensen. Wij maken exclusieve poppenhuizen geen huis is hetzelfde en geen massaproductie-maar naar uw opgegeven wensen en maten die niet duurder zijn dan bestaande poppenhuizen die van verschillende merken te koop zijn. Wat maken wij nog meer. Van poppenhuizen tot toon kamertjes van tafereeltjes tot specifieke opdrachten van de klant. Op uw formaten die u kunt plaatsen in uw kamer. Uw oude huis of monumentale boerderij exclusief op schaal. Gewoon leuk voor in huis uw beroep in een toonkamer.

Contacteer ons